Mihail Južnyi: elämä, ura, valokuvia

Youzhny Mikhail Mikhailovich - venäläinen tennispelaaja, kaksinkertainen voittaja Davis Cupin. Urheilu asiantuntijat sanovat pelaajalla on ainutlaatuinen rysty, joka on omaperäinen tapa toteuttaa vain yhdellä oikealla kädellä. M. Etelä - hyvin emotionaalinen pelaaja. Yhdessä taistelee Nicolas Almagro katsojat voivat nähdä, miten venäläiset vihasta murtui maila hänen päähänsä joka kuitenkin auttoi häntä muuttaa aikana kokousta.

alkutaival

Tuskin hieman Misha oli kuusivuotias, hän otti maila ja ei halua vapauttaa sitä. Nuorena nykypäivään Michael valmensi yksi ja sama henkilö - Boris Sobkin.

Etelä melko esiintynyt menestyksekkäästi juniori turnauksissa. Vuonna 1999 hän päässyt edes loppuotteluun Australian avoimissa. Mutta lopullisessa vastakkainasettelua hävisi tanskalainen Kristian Pless. Läpi sitkeyttä ja kovaa työtä, venäläinen tennispelaaja tuli top 20 juniorit ja alkoi esiintymässä ammattilaistasolla. Syksyllä 1999, Mihail Južnyi voitti ensimmäisen loppukilpailu pienempiä turnauksia, ja Kremlin Cupissa hän onnistuu pääsemään tärkein tehtävä.

Venäläiset, kuten murusia, parantaa taitojaan. Ensin hän voittaa taistelee haastajat, ja sitten - ja suurissa turnauksissa. Tennispelaaja Mikhail Yuzhny tuli todellinen löytö Davis Cup 2000, ja jonkin ajan kuluttua menettämättä ole yhtenäisiä, hän pääsi finaaliin ATP turnauksen Cherbourgin jossa valitettavasti ilman mahdollisuutta pelaajalle Julien Butte.

Urakehitys

2000-luvun alussa, M. Etelä on johdonmukaisesti suoritetaan Grand Slam turnauksen sarja, joka kulkee kahden tai kolmen kierrosta tärkein tehtävä. Venäläinen tennispelaaja on astunut uuteen vaiheeseen itselleen ja debytoi Masters Series, voittaen useita vahvoja kilpailijoita turnauksen Monte Carlo.

St. Petersburg Cup oli toinen turnauksen loppuotteluun joka iski Mikhail Youzhny. Tennis - tietynasteista onnen peli, koska välienselvittely oli jälleen kadonnut. Tällä hetkellä - ranskalainen Sebastien Grosjean. Ironista kyllä, jälleen kerran onnistunut kuntouttaa Michael Davis Cup, jossa urheilija onnistuneesti korvattu legenda venäläisen tennistä Jevgeni Kafelnikov.

Onnistunut Etelä oli myös kauden 2003. Sitten Michael ensimmäistä kertaa sijoittui viisikymmentä parhaat pelaajat maailmassa, ja jatkoi sitten kiivetä sijoitukset. Vuodesta 2003 vuoteen venäläiset ovat sidoksissa toinen mielenkiintoinen seikka ura - hän ensimmäistä kertaa esityksiä ammatillisen tason, se osallistuu kaikki tärkeimmät kierrokset Grand Slam ja Masters Series. Erityisen hyvin kehittynyt hänen suorituskykyä tuomioistuimille Australiassa, jossa hän voittaa yksi tunnustettu johtajia tennis - Tsekin Jiri Novak. Turnauksissa alapuolella tila Etelä, ja kaikki kolme pääsivät semifinaaliin ennen olympialaisia, jonka avulla pelaajat voivat kiivetä huipulle 20 ATP. 2005 oli ensimmäinen voitto Etelä nelinpelissä - yhdessä Valko Maxim Mirny hänestä tuli riemuvoitto Kremlin Cupissa.

huipussa

Menestyksekkäin kausi uralla Mihail Južnyi oli 2006-2007. Tänä aikana hän onnistui saavuttamaan puolivälieriin turnauksen vuonna US Open, pelaajan kanssa toiseksi sijoittui Rafael Nadal. Erityisen hyvä venäläisille muotoutui liiketoiminnan kaksinkertaistuu. Rinnalla Tsekin Leos Friedl Etelä Yhdysvaltain tuomioistuimet ovat voittaneet turnauksen suosikkeihin - Bryan veljekset, ja sitten väistyi tulevaisuuden parin voittaja. Grand Slam voittaa Mihail uskomattoman yhdeksän voittoa ja Masters Series saavuttaa puolivälieriin Pariisissa.

Kaudella 2008 järjestetään samalla tasolla. Venäjän urheilija voitti useita merkittäviä voittoja pienemmissä turnauksissa. Kaksinkertaistuu kilpailu taas en seurannut. Vuoden Australian Open on lyöty Davydenko pair - Nadal, ja Mihail Južnyi lopussa kauden sijoittui korkein itselleen kahdeksanneksi miesten maailman rankingissa.

Uusia ennätyksiä

Onnistunut Venäjän tennispelaaja oli myös vuonna 2010. Grand Slam-turnaus, hän onnistui voittamaan kaksitoista voittoja, ja Amerikan tuomioistuimille US Openin toisen kerran urallaan saavuttanut semifinaali ottelussa. Kohokohta kauden Etelä oli voiton toiseksi sijoittui Novak Djokovic turnauksen Rotterdamissa. Tulosten mukaan, Michael sai takaisin paikkansa top 30 tennispelaajat planeetan.

lama ja lopussa ura

Iässä kolmekymmentä Venäjän urheilija on tehnyt, se vaikutti mahdottomalta, voittaa useita tärkeitä voittoja ja palauttaa paikkansa kymmenen parhaan rankingissa. Kuitenkin tämä menestys oli paikallisia ja valitettavasti viimeinen. Voitti pelaajan espanjalainen David Ferrer lopullisessa Valencian, Mikhail Youzhny voimakkaasti hidastunut. Aattona kunkin seuraavan turnauksen hänen osallistumisensa oli myönnettävä pelkästään haluttomuus pelata tennistä korkealla tasolla. Lyhytaikainen paikallinen onnistumisista seurasi vallinnut pitkään sarjan tappioita. Ja vuonna 2015 venäläiset eivät sisälly edes top 100 maailman sijoitusta. Jälkeen kauden päätteeksi Michael on päättänyt lopettaa uransa.

Joukkue Russia

M. debyytti maajoukkueessa Etelä tapahtui 17 vuotta. Seuraavan 15 vuodenaikaa tennispelaaja ei menetä yhden turnauksen, johon osallistuivat venäläiset. Kaikki maajoukkueen Mikhail vietti 38 taistelee (mukaan lukien kaksinkertaistuu), pisteytys 21 voittoa.