Daria Kasatkina: toivo Venäjän tennistä

Vuonna naisten tennistä Venäjällä tapahtuu sukupolvenvaihdos. Vähitellen valmiiksi aktiivinen uran monet tähdet kahdestuhannes n. Daria Kasatkina - yksi niistä, nuoria kykyjä, jotka korvaavat vanhempia ystäviä. Huolimatta hänen iässä, hän esiintynyt menestyksekkäästi monissa turnauksissa, lausutaan itsensä juniori kilpailussa.

pelaamisen tyyli

Daria Kasatkina ei jaetaan tennispelaajat joitakin huomattavia ruumiinrakenne. Kuten lapsi, hän oli puoli päätä pienempi kuin ikätoverinsa, kilpailijat Moskovasta, ja hän ei ollut edes ennustettu suurta tulevaisuutta.

Hän kuitenkin osaa pelata fiksu ja pätevä piilottaa puute valta ja ottaa sen vuoksi taktiikkaa. Suosikki booli - kämmenlyönti, haluaa pelata tennistä takaisin linja. Darya idoli on "kuningas maaperän", Rafael Nadal, joten samanlainen pelityyli ja jopa samanlainen kierto pallo vaikutus. Suosii urheilija päällystämättömiä.

Junior vuotta

Daria Kasatkina alkoi pelata tennistä kuusivuotiaana. Kuten lapsi, hän ei erityisen erottua ikäisensä eikä päässyt suuria voittoja kilpailussa. Hänellä ei ollut fysiikka, voimakas tarjoilua. Kuitenkin sitkeyttä ja työ on tehnyt liiketoimintaa. Valtavan panoksen muodostumisen urheilijoiden on tehnyt ensimmäisen valmentaja Damir Nurgaliev, jotka uskoivat häntä ja antoi hänelle pitkään erottua muusta oppilaiden. Neljässätoista vuotta olen seurannut ensimmäinen suuri menestys, kun Daria Kasatkina, tennis josta on tullut tärkein ammatti, voitti paikallisen avoimen turnauksen Samarassa, jossa hän pystyi voittamaan vahva ikäisensä Moskovasta. Daria oli puoleensa pelejä maajoukkueen Venäjän Junior Fed Cup vaiheissa.

Ensimmäisen vuoden hän onnistuneesti suorittaa pieniä tapahtumia, oppiminen voittaa heidät, ja voitti oikeus osallistua turnaukseen Grand Slam. Huippu hänen nuorempi ura alkoi vuonna 2014, kun hän voitti Ranskan avoimet, esiintynyt menestyksekkäästi Youth Olympic Games Nanjingissa. Daria Kasatkina erottui vertaistensa joukossa ja oli kolmanneksi junioriluokassa sijoitusta WTA.

aikuisiällä

Ensimmäiset kokeet ylimmällä tasolla alkoi vuonna 2013, kun tennispelaaja yrittää kättään useamman kilpailun Moskovassa ja Antalyassa. Vuotta myöhemmin, päättyen junior kiertueella, Daria Kasatkina vakavasti keskittynyt kilpailuun ja alkoi edetä. Hän pystyi voittamaan muutama 10-thousanders, se alkoi saada enemmän vakavia turnauksia.

Vuonna 2015 tennistä tuli tavallisen voiton on 25000th turnauksiin, ja on osallistunut menestyksekkäästi WTA turnauksia, joista yhtä Bagdastayne onnistui päästä puolivälieriin. Tällainen menestys salli hänen osallistua oikeutettujen US Open turnauksessa. Daria Kasatkina pystyi päästä lopulliseen karsintaan, menettää vain Elizabeth Kulichkova. Kuitenkin johtuen epäonnistumisen yksi urheilijoiden hän sai mahdollisuuden osallistua arvokisoissa ja menestyivät hyvin siellä, saavuttaen kolmannen kierroksen.

Esityskielet Daria Kasatkina ja kaksinkertaistuu, ja varsin menestyksekkäästi. Kremlin Cup sekä Jelena Vesnina hän pystyi voittaa finaalissa ja ottaa hänen ensimmäinen WTA otsikko kaksinkertaistuu. Urheilija ei lopeta sen kehittämiseen ja vuonna 2016. Hän osallistui säännöllisesti Grand Slam-turnaus, saavutti kolmannen kierroksen Australian, Ranskan, Wimbledon. Tänään Daria Kasatkina siirtyi kotikaupunkiinsa Togliatti, elämää ja junat Slovakian Trnava, jossa on kaunis ja kompakti infrastruktuurin tehdä asioita rakastat.