Riccardo Daniel: menestystarina

Tuntijoiden Formula 1 Australian kuljettaja numero 1 ja osa kansallinen sankari varmasti pitkään on Mark Webber. Vaikka Mark lopulta ei onnistunut voittamaan vähintään yhden mestaruuden, hän kadehdittava vakautta tyytyväinen fanit saada lavalle, ja joskus voitti Grand Prix.

Toinen Australian lentäjä F1 - Daniel Riccardo - vielä ei voi ylpeillä niin paljon palkintoja kuuluisan maanmiehensä, mutta kilpauransa täydessä vauhdissa, mikä tarkoittaa, että se riippuu täysin asenteesta ratsastaja. Ironista kyllä, se korvattiin Daniel Mark Webber joukkueessa Red Bull, kun tämä päätti sitoutua ammattilaisurheilussa.

esittävät amatööri tasolla

Ensimmäinen kilpa-autoihin, jotka istuivat rattiin Riccardo Daniel tuli säännöllinen kortti. Jo yhdeksänvuotias poika ajoi ympyrän heidän ikäisensä, ja tajusi että suurnopeusjunaradalla - se on hänen kutsumuksensa.

Klo kuusitoista, Daniel osallistui paikallisen Formula Ford mestaruuden, mutta yksikään kolme kisaa eivät pysty ansaita pisteitä. Tästä huolimatta Australian voitti puheoikeuden Aasian Formula BMW Championship, jossa hän teki ensimmäisen voittonsa moottoriurheilussa. Yhteensä mestaruudesta, Daniel Riccardo ansainnut 231 pistettä ja kolmanneksi suurin kaikille kuljettajille. Toinen kahden kauden vietetty Australian Formula Renault, jossa hän puolusti RP Motorsportin väreissä. Muuten, tässä -kilpailusarjaa rinnalla Riccardo pilotoidaan toisen tulevan jäsenen F1 - Finn Valtteri Bottas.

Kaavan 3

Vuonna 2008 Riccardo Daniel Carlin Motorsportin otti kutsun ja muutti Britannian Formula 3. Australian varsin menestyksekkäästi debytoi piirin Nürnbergissä, voitti finaalissa kuudenneksi. Sitten seurasi sarja lopullinen korokkeella, jolloin lentäjä Carlin voitti mestaruuden kanssa 89 pisteen etulyöntiasema lähin kilpailija. Ajoista esityksiä mestaruuden toisen Australian David Brebema Riccardo Daniel hänestä tuli ensimmäinen edustaja Green mantereella, joka voitti.

, jolla on kaava 1

Ylimmäinen rodun mestaruuden, Daniel kutsui Christian Horner - Red Bull Racingin tallipäällikkö. Riccardo aluksi toisen debutant toimi koelentäjä, mutta sen jälkeen onnistunut suoritus Australian ratsastaja lapsi Toro Rosso, hänelle tarjottiin pysyvä paikka pilottina RBR, korvaamalla ryhmä maanmiehensä Mark Webber. On huomattava, että tämän jälkeen remontti korkeimpia kuljettajat F1 on tullut juuri Daniel Riccardo. Australian Korkeus - 180 cm.

Star №1 joukkueessa tuolloin tietysti oli saksalainen kuljettaja Sebastian Vettel, mutta Australian debyytti voisi kutsua onnistunut. Hän tuli heti toinen koti Grand Prix huolimatta epätäydellinen teknisesti auton näyte 2014 vuotta. Yleensä Ricardo vietti vakuuttava debyytti kausi RBR, sijoitettiin kolme voittoa ja seitsemän kertaa palkintopallille. Tämän seurauksena - kolmannella sijalla mestaruuden ja paljon positiivisia arvioita luotettavista avtoizdany. Vuonna mestaruuden 2015 Australian ratsastaja ilmestyi uusi joukkuetoverinsa (Venäjän Daniil Kvjat) ja osana menossa kovia Red Bull otti kahdeksannen viimeiseksi. Vuotta myöhemmin, vuonna 2016 mestaruuden, Australian pystyi toistamaan hänen paras saavutus, ja ottaa kolmannen sijan kauden. On huomionarvoista, että tämän mestaruuden Ricardo vain kerran nosti päänsä yläpuolella voittaja Cup Grand Prix.