Vodyanov Ivan - menestyksekäs kehonrakentaja Venäjä

Vodyanov Ivan alkoi osallistua aktiivisesti kilpailuihin Venäjän Cup 2002. Hän pelasi turnauksen ja voisi ylpeitä ensimmäisen sijan avoin luokka "juniorit" in nimitys "kehonrakennus".

Sen jälkeen, vuonna 2003, vesi Ivan kilpailivat kahteen turnaukseen: ensimmäinen - Moskova Cup, jossa hän onnistui ottamaan seitsemänneksi miesten luokkaan ja 87, 5 kg. Nimitys- tietenkin kehonrakennus. Toinen - Cup Moskovan alueella. Täällä hän pystyi voittamaan viidenneksi miesten kehonrakennus paino luokan jopa kahdeksankymmentäseitsemän kiloa.

Urakehitys

Vuonna 2010 Ivan Vodyanov voittanut kuusi turnausta:

• Cup Lipetskin alue. Vodyanov voitti miesten ryhmä kehonrakennus kategoriassa jopa 90 kiloa.
  • Moskovan MM kehonrakennus. Urheilija voitti miesten ryhmä painoluokan 90 kg.
  • Cup Moskovan alueella. Vodyanov voitti miesten ryhmä, paino - jopa 90 kiloa.
  • Cup Volga FD. Ivan pyyhkäisi voittoon painoluokan jopa 90 kiloa.
  • Rjazanin alueella kehonrakennus Cupissa. Hän voitti luokan yli 85 kg.
  • Cup Samaran alueella. Olen voittanut luokassa jopa 90 kiloa.

Nyt monille tuttuja Vodyanov Ivan, kehonrakennus - tämä on alue, jossa hän pystyi saavuttamaan huomattavaa menestystä. Ensimmäisiä paikkoja erilaisia ​​turnauksia ja kilpailuja kaunopuheisesti vahvistavat tilan urheilija. Kuitenkin kirjaa Ivan ei ole pelkästään loistava voittoja. Moskovan cupin hän voitti yhdeksännen paikka painoluokan jopa 85 kiloa, kun "kehonrakennus". Ja Bryanskin alueella, hän pystyi ottamaan kolmanteen asentoon mestaruuden. Urheilija kohtaamaan kunnollinen kilpailua, mutta silti onnistuneet voittamaan monia kilpailijoita.

Edistymistä

Vuonna 2011 hän osallistui kamppailussa Kaliningradin alueen veden Ivan Cupissa. Kehonrakennus - lempiurheilulajista. Vodyanov voittanut luokassa yli yhdeksänkymmentä kiloa. Cup Lipetsk alue - otti ensimmäisen sijan painoluokan yhdeksänkymmenen kiloa. Hän osallistui Rybinsk mestaruuden. Hävisi kehonrakennus, painoluokan - yli kahdeksankymmentäviisi kiloa.

Vodyanov Ivan tuli kolmanneksi kantaa Moskovassa Cup, kategoriassa 90 kg kehonrakentajat. Uransa aikana melko iso mestari osallistui Cup Venäjän Ryazan ja Rjazanin alue. Hän pelasi Volgograd kilpailuihin ja sai erilaisia ​​muita. Joka kerta, kun hän oli mukana vakava kilpailua, mutta epätoivoinen halu voittaa ei saa Ivan oksentaa. Joka kerta kun kehonrakentaja saavuttaa yhä suurempaa menestystä, ansaita otsikko ja viranomainen. Nykyään hän ei enää noviisi ja hän antaa neuvoja valmistelua. Mutta eivät etsi salaisuuksia tai erityisiä valmistusmenetelmiä Vodianova. Kuten urheilija: "Menestyksen avain - on työskennellä täysin omistautumista!"

Ensimmäinen luokat

Ivan Vodyanov, koulutusta, joka alkoi kotiin puomi muutama vuosi itsepäisesti meni maaliin. Referenssinä, kun hän valitsi Jean-Claude Van Damme. Tiiviisti tekee taistelulajeja urheilija tiesi varsin hyvin saavuttaa saman rakentaa, kuin elokuvatähti.

Kahdenkymmenen vuoden aikana, ensimmäistä kertaa Ivan alkoi osallistua "rocking". Soita se ammateissa oli melko vaikeaa, ja pian kehonrakentaja meni etsimään New Haven. Pian nuori urheilija oli onni saada vakavia seura, joka kävi kuten luvut Sergei Shelestov ja jäsenet "Alfa" ryhmä. Pian lupaava kehonrakentaja sanoi yksi kouluttajien ja kehottaa käymään yhdessä. Joten Ivan aloitti tämän koulutuksen, ja vain kahdeksan kuukautta myöhemmin hän puhui WWF tapahtuma.

Fysikaaliset muuttujat

25 joulukuu 1980 syntyi Ivan Vodyanov. Pituus, paino ja fyysinen muoto urheilijan pääsivät tänään vaikuttavaa suorituskykyä. Sen paino kilpailuun enintään sata kiloa. Kausien välissä voi olla jopa sataviisi. Urheilija on aina hyvässä kunnossa, koska hän ei lopeta hänen koulutusta. Pituus kehonrakentaja saavuttaa 170 senttimetriä.

Vodyanov erityisruokavalio ei tartu, kuluttaa tavanomaisia ​​elintarvikkeita. Lisääntyvän painoa eikä laskea kaloreita. Tärkein salaisuus urheilija - jatkuvat koulutukseen, säännölliset käynnit kuntosalille ja terveiden elämäntapojen.