Lomachenko Vasyl - Ukrainan nyrkkeilijä

Nyrkkeilijät, ovat edustajia entisen Neuvostoliiton aina ollut tunnettu erinomaisesta valmisteluun, sekä teknistä ja taktista. Keskuudessa nykyajan kykyjä loistaa maailman näyttämöllä nyrkkeily, on välttämätöntä mainita mies nimeltä Basil Lomachenko, josta puhumme yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Lyhyt henkilötiedot

Ukrainan urheilija syntyi 17. helmikuuta 1988 kaupungin Belgorod-Dnestrin, joka sijaitsee Odessan alueella. Vuonna urheiluareenalta sankarimme sai lempinimen Hi-Tech. Vasyl Lomatšenko koulutus pidetään johdolla isänsä Anatoli. Boxer seisoo toinen höyhenenkevyt mestari.

Käynnistys nyrkkeily ura

Meidän sankari on syynä hänen elämänsä - tämä on nyrkkeily. Vasyl Lomatšenko, omien sanojensa, tarkasti ja ei muista miten muuttui nyrkkeilysalissa. Hänen ensimmäinen taistelu elämässä mies vietti kuusi vuotta, aikana kansainvälinen turnaus "Hope". Quest on onnistunut Ukrainan. Tätä seurasi voitto mestaruuden kaupunki, alue, maakunta ja maa, jossa nuoria kykyjä kaikkien aikojen voitti. Ensimmäinen vakava menestys nyrkkeilijä voidaan pitää hän voitti mestaruuden Ukrainan iässä 16 vuotta, jonka jälkeen hän otti "kulta" Euroopan turnauksen kesken kadettien vuonna painoluokan jopa 46 kiloa. Vuonna 2005 Ukrainan Vasili voitti mestaruuden jo aikuisten keskuudessa (luokka jopa 53 kg).

World Youth turnaus vuonna 2006

Mestaruuden järjestettiin Marokossa. Tässä Pohjois-Afrikkalainen maa Lomachenko Basil vietti viisi tappelut kaikki wonia, ja kolmen ensimmäisen hän onnistui lyödä hänen kilpailijansa. Lisäksi turnauksen järjestäjät julisti sen paras nyrkkeilijä kilpailun, riippumatta painoluokassa.

Tilinpäätös 2007

Viimeisessä turnaus vuonna kunniaksi Siemenet basilikaa Triestina Lomachenko pystyi ottamaan ensiksi, mutta viimeisessä ottelussa hänen ensimmäinen amatööri uransa joka pudotettiin. Myös vuonna 2007 hän vieraili Lomachenko MM-kisoissa, jotka pidettiin Chicagossa.

Semifinaali taistella Basil taisteli kokeneita edustajia Kiinan Li Yan. Bout osoittautui Ukrainan erittäin vaikeaa, ja hän pystyi vetämään voitto jo viime sekunnin taistelussa. Mutta lopullinen osoittautui paljon dramaattisempi meidän sankari. Viimeisessä ottelussa kilpailun Basil vastustivat Venäjän Albert Salimov. Seuraavat tulokset neljän kierroksen voitto myönnettiin Albert ja Lomachenko voitti "hopea". Mutta tämä palkinto on mahdollistanut Lomachenko saada Olympic lisenssin.

olympialaiset vuonna 2008

Pekingin pelit ovat erottunut Ukrainan voittoisa. Basil Lomachenko joiden paino oli tuolloin 57 kg jo ensimmäisessä taistelussa turnauksen uudestaan ​​täyttyvät Selimova. Tällä hetkellä Ukrainan ei saa sanella Venäjän kansalaisen kehässä. Ja huolimatta siitä, että ensimmäisellä kierroksella pelaajalle Vasili, jatkokehitystä kehässä kävi ilmi, että se oli arvoinen voittaa Lomachenko.

Toinen taistelu oli myös vanha tuttu. Basil oli uudelleen taistella Li Yan. Mutta tällä kertaa Lomachenko outboxed Kiinan luottamusta.

Viimeinen taistelu osoittautui paljon yksinkertaisempi: vastustaja Ranskasta pudotettiin ensimmäisellä kierroksella. Olympialaisissa toi myös Vase Val Barker Trophy kuin paras nyrkkeilijä turnauksen.

ajanjakso 2009-2012

Vuonna 2010, ukrainalaiset eivät ole viettänyt yhden taistelun vuoksi hauis vammoja. Mutta jo vuonna 2011 hän jälleen voitti maailmanmestaruuden. Olympialaisissa vuonna 2012, hän voitti "kulta" ja lokakuussa tuli jäsen seuran puoliammattilainen "Ukrainan johtomiehet". Tässä joukkue, hän ei menettänyt yhdessä ottelussa.

Siirtyminen Pro

Heinäkuussa 2013 Lomachenko Vasili allekirjoittanut sopimuksen maailman tunnetut yritykset Top Rank. Ensimmäinen ammatillinen ottelu Ukrainan pysäytettyjen 12 lokakuu 2013 antamassa José Ramirez. Tämän seurauksena Meksikon pudotettiin neljännellä kierroksella, ja Basil sai oikeuden tavata kulloinkin voimassa mestari Orlando Salido maailman.

taistelu hihnan

Taistella maailmanmestaruudesta kuivuessa ukrainalaisille. Vaikka Meksikon aluksi menettivät oikeuden hihnan, koska painavat osoitti paremmuuden 1, 2 kiloa edellä mainittuun rajoitukseen. taistelu osoittautui itseään "likainen". Salido maksettu bout 41 alhainen isku ja siten ei ole rangaistu. Vuoden taistelussa Meksikon pystyi ottamaan aloite käsiinsä paineen vuoksi, mutta 12. kierroksella Ukrainan lähetti hänet kankaalle. Kuitenkin tuomarit kokivat Orlando oli vahvempi ja antoi hänelle voiton kohdalta päätöksellä, joka aiheutti paljon polemiikkia. Joka tapauksessa historiallinen tapahtuma sattui, kuten Vasily epäonnistunut toisessa ammattilainen taistelu olla maailmanmestari.

Valloituksen Otsikon

21 kesäkuu 2014 Basil tuli kehään vastaan ​​Gary Russell Jr. taistella vyön mestari höyhenenkevyt. Bout osoittautui varsin kilpailukykyinen, sillä seurauksella, että yksi tuomari laittaa tasapeli, kun taas kaksi muuta antoivat etusijan Ukrainan tuloksella 116-112. Sen jälkeen tämä taistelu Lomachenko ensimmäinen puolustuslinja Thai Piriyapino, jonka hän voitti tuloksella 120-107.

Siirtyminen uuteen paino

Kuitenkin paras taistelee Vasyl Lomatšenko silti vielä kulunut toisen höyhensarjan mestari. Jo hänen ensimmäinen ottelu tähän luokkaan hän tyrmäsi Roman Martinez näin vei hänen mestaruus vyö WBO. Ja marraskuussa 2016 hän tapasi Ukrainan Jamaikan Nicholas Walters. Ottelun tapahtui voi kokonaisuudessaan sanelu Pyhän Vasilin, mikä johti hylkäämiseen Nicolas jatkaa vastakkainasettelun jälkeen seitsemäs kierros.