Sprinter - pikajuoksija

Sprinter - juoksija lyhyillä etäisyyksillä. Joka vuosi koulun yleisurheilu tulee suuri määrä lapsia, tulevaisuudessa tulla ammatti sprinters.

Mikä on sprintti?

Called sprintti etäisyydellä 400 metriä. Sprint sisältyy olympialaisten ohjelmaan, se osallistuu sekä miehiä että naisia. Ohjelma olympialaisten tässä urheilussa kuuluvat 100, 200 ja 400 metriä.

Aiemmin etäisyys 60 metriä se on sisällytetty olympialaisten ohjelmassa. Sitten se peruttiin. Nykyisin 60 metriä sisällytetty ohjelmaan World ja European Championships (sisätiloissa). Myös 60-metrovku ajaa kaupallisia ja kansallisissa kilpailuissa suljetuissa stadioneilla. Rotu aika kestää 6-8 sekuntia.

olympialaisissa suorittaa myös rele rotu 4 ja 4 * 100 * 400 metriä. Jokaisesta joukkueesta osallistua kilpailuun neljä urheilijaa. Jokainen niistä toimii 100 tai 400 metriä. Fanit innolla kilpailuista, koska he saavat paljon tunteita tämän jännittävän spektaakkeli. Sprint pidetään alle suosionosoitukset katsojaa.

etäisyydet sprint

Sprinter - juoksija, jolla voitetaan etäisyys 60-400 metriä. Running tekniikka lyhyitä matkoja sisältää hyvän alkaa reaktio urheilija, on avain onnistuneeseen lopputulokseen. Kiinni johtajan niin lyhyessä kisassa huono alku on hyvin vaikeaa. 100 metriä pidetään kaikkein arvostetuin joukossa jäljellä oleva etäisyys. Rodut pidetään välimatkan auki tai kiinni stadioneilla. Alussa linjan polkuja 400 metrin etäisyydellä toteutetaan alku. Hän voittaa kilpailun osallistuja voittaa etäisyyttä ensimmäisen joukossa muun juoksijoita. Sprinter - on urheilija, joka on noudatettava juoksutekniikkaa.

etäisyys 200 metrin urheilijoiden usein voittaa ulkona lämpimällä säällä. Sprinters jälkeen voittamiseksi saanto käyrä suora etäisyys. Onnistuneen loppuunsaattamisen 200 metrin pikajuoksu urheilijan on oltava nopea kestävyys ja kyky neuvotella kierrosta, menettämättä tempo.

Etäisyys 400 metriä on korkein sprintti. Sprinter - henkilö voi suorittaa sellaisen välimatkan päässä nopea kestävyys, mutta onnistunut kunnolla jakaa voimia.

Ehdot sprint

Kukin urheilija alkaa kantaa alhainen kyykky. Jalat pitäisi alkaa erityistä tyynyt. Juoksijat ajon aikana on kielletty muuttaa polkua vähän matkaa. Poikkeuksena on 400-metrin viestissä. Klo IAAF kilpailuissa sääntöjen on oltava paikalla ajanvalvonta ja ajaa maalikameraratkaisu. Muista ottaa huomioon myötätuulessa ajaa jopa 200 metriä. Jos se on enemmän kuin 2 m / s (in all-around 4 m / s), kun taas osoittanut urheilija ei virallisia.

Varaslähtö

Juoksijat alussa on ehdottomasti noudatettava ohjeita tuomareista. Ilmoittaessaan komennolla "Paikoillanne" Runners seiso tyynyjä ja ottaa alhainen asema. Kun komento "Huomio" urheilijat eivät liiku ja odottavat laukausta pistoolilla. Heti kun hän kuulosti, alkaa juosta. Säännöt havaittu, että urheilija ei voi alkaa sen jälkeen ammuttu ennen 0, 1 sekunti, muuten tuomarit voivat laskea varaslähtö.

Ennen 1. tammikuuta 2010 sallia urheilijoille annettiin yksi varaslähtö. Tämän päivämäärän jälkeen juoksija, joka on tehnyt varaslähtö, poistaa run (lukuun ottamatta kaikkiin suuntiin). On vielä yksi varaslähtö sallitaan. Lähettämän signaalin ammuttu aseella, joka urheilijalle kuullut yhtä, koska lohkot ovat dynamiikkaa.

Erot valmistamiseksi juoksijat

Jatkajien - pitkän matkan juoksijat, 3000 metriä tai enemmän. Sprinter stayer eri valmistautuu kisaan. Sillä sprinters erittäin tärkeä alku. Se on siinä pitkään treenata kuntosalilla. Aloittaa stayer ei ole tärkeää. Tärkeintä heille - jakaa valtaa koko matkan. On erittäin tärkeää laatia pitkän matkan juoksijat ovat tulleet kilpailemaan. Toisin pikajuoksijat, heillä ei ole vahvaa ihonväri. Champions pohjimmiltaan tullut lightweights eteläisistä maista. Sprinters taipumus tunnettu komplektsiej voimakas ja hyvin Ilmaa elin.

tulevan urheilijoiden

Lopussa rodun, varsinkin edessä maalilinjan, urheilija on pidettävä maksiminopeus. Pysäytä tapahtuu sen jälkeen, kun nauha. Oli aikoja, jolloin juoksijan maaliviivan voittamiseksi jyrkimmän hyppy tehtiin. On osoitettu, että tämä menetelmä on tehoton voittaa. Periaatteessa urheilijat kallista ylävartaloa. Tämä tapa auttaa voittamaan joitakin sekunnin murto-osassa.

Sprint rotu on kiehtova spektaakkeli vaikka tämä käy muutamassa sekunnissa. Ammattiurheilijoiden koulutuksessa suorittamaan valtava määrä harjoituksia parantaa nopeutta. Sprinter poikkeavat aina voimakas ruumiinrakenne eikä pitkän matkan juoksijat.